5-9 éveseknek

Zöld száguldás, oktatás, közösségi élmény

Napjainkban melyek a legnagyobb erénynek számító emberi tulajdonságok? A kompromisszumkészség, fejlődésre való vágy és a csapatban gondolkodás. Az élet minden területén szükségünk van ezekre a pozitív tulajdonságokra, mégis az erre való felkészítést az oktatási intézmények csupán a középiskolákban kezdik el. A mi célunk az – a sport szeretetének átadása mellett –, hogy gyermekeink már 5 éves kortól lehetőséget kapjanak arra, hogy elsajátíthassák ezeket a képességeket. Számukra ez még csak móka, de mi pontosan tudjuk, hogy mennyi mindenben segíti majd őket a korai vezetés. A gokartos gyerekekből biztonságosabban közlekedő felnőttek lesznek, amely a balesetmegelőzésben nem elhanyagolható szempont. E mellett az autóversenyzők ugyanolyan sportolók, mint a többiek, hiszen a vezetés mellett erőnléti edzéseken is részt vesznek, a csapatmunka pedig a fegyelmet és a gondolkodást is fejleszti.

Új kategória

A Willisits Team évek óta rendszeres szereplője a benzines gokartversenyeknek. A csapatot korábban felnőtt és tinédzser sportolók alkották, most viszont alkalmazkodva az igényekhez és lehetőségeinkhez, a legfiatalabb generációt célozzuk meg az E-Bambini gokartokkal. 2020. évben az MNASZ Magyar Országos Gokart Bajnokságon minden kategóriában lesz induló versenyzőnk, akik közül sokan az E-Kart Ringen kezdték pályafutásukat elektromos gokartozással. Például a micromax kategóriában a 2019. évi E-Bambini verseny sorozatból hárman is indulnak.

Célunk, hogy az elektromos gokartozás minden korosztály számára elérhető legyen, szeretnénk kifejleszteni minden kategóriának a megfelelő versenygokartokat. Szeretnénk népszerűsíteni az elektromos autósportot, illetve ezáltal népszerűsítsük a megújuló energia használatának fontosságát.

Sajnos sportágunk nem tartozik a „látványsportok” közé, ezért támogatási rendszere is nagyon szűk, és csekély anyagi forrásokra lehet pályázni. Céljaink megvalósításához, együttműködő-, támogató partnert, -partnereket keresünk!

Verseny és csapat

A 2019-es szezonban csapatként indítottuk a kategóriát, ahová versenyzőket, és szponzorokat várunk. Így a technikai háttér, és a -támogatás 100%-os lesz. Gyakorlatilag a gyerek csak beül a gokartba és versenyzik. Alkatrészt, szerszámokat, töltőt és akár szerelőt is biztosítunk. Az E-Bambini kategória már 5 éves kortól várja a jövő pilótáit. A súlyhatár 85 kg versenyzővel együtt, de a gép 60 kg, így akár 25 kg-os lányok vagy fiúk is jöhetnek. A könnyebbek mellé balasztsúlyokat teszünk, így egységesen tartjuk a mezőny menetkész tömegét.

E-Bambini versenygokart

Várjuk szponzorok és versenyzők jelentkezését!

További gokart kategóriák